Mag ik me even voorstellen

Mijn naam is Angelique Wolters. Ik ben geboren op 19 augustus 1971 in Roermond.


Sport is al van jongs af aan mijn passie en mijn leven. Vanaf mijn twintigste levensjaar ben ik werkzaam in deze branche.

Als instructeur van verschillende lessen zoals Body Balance, Tone, Body Pump en Body Attack bouwde ik een band op met mijn deelnemers, maar de meer persoonlijke contacten na de les, nodigden me uit om meer diepgang te gaan zoeken.

Mijn zoektocht bracht mij in aanraking met  Bowen Therapie. Al snel kwam ik erachter dat de persoonlijke en holistische aanpak mij erg aansprak.

Met veel enthousiasme heb ik deze opleiding gevolgd en ben sinds 2014 werkzaam als Bowen Therapeut in mijn eigen praktijk.

Het is erg bijzonder dat met deze zachte behandelmethode geweldige resultaten worden behaald. Ook bij mensen die in andere behandelmethoden teleurgesteld waren. De reacties van cliënten zijn zeer positief!

In 2018 kwam Jin Shin Jyutsu op mijn pad. Het werd meteen duidelijk dat deze behandelmethode een mooie toevoeging is om nog meer mensen te kunnen helpen met verschillende klachten.

Als therapeut is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen en verdieping te zoeken. Vandaar dat ik gestart ben met een opleiding tot Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut die ik met succes afgerond heb.

Ik heb het kruispunt van mijn passie, mijn missie, mijn vak en mijn roeping gevonden waardoor ik datgene in kan zetten wat jij nodig hebt.

Ik zie er naar uit je te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

Angelique Wolters

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de behandelwijze van E.E.N® Therapie?