Mag ik me even voorstellen

Mijn naam is Angelique Wolters. Ik ben geboren op 19 augustus 1971 in Roermond.

Sport is al van jongs af aan mijn passie en mijn leven. Ik ontdekte de fitnessbranche en werd al gauw geprikkeld om groepslessen te gaan geven. Ik volgde de opleiding tot aerobicinstructrice bij de EFAA.

Als instructeur van verschillende lessen zoals Body Balance, Body Vive, Body Pump en Body Attack bouwde ik een band op met mijn deelnemers, maar de meer persoonlijke contacten na de les, brachten mij op het idee om nog meer diepgang te gaan zoeken.

Tijdens mijn zoektocht heb ik eerst de beroepsopleiding ontspanningsmasseur gevolgd. Dit smaakte naar meer en mijn zoektocht bracht mij in aanraking met de Bowen Therapie. Al snel kwam ik erachter dat de persoonlijke en holistische aanpak mij erg aansprak.

Met veel enthousiasme heb ik deze opleiding gevolgd en sinds oktober 2014 ben ik afgestudeerd Bowenbehandelaar.

Het is erg bijzonder dat met zo’n zachte behandelmethode geweldige resultaten worden behaald. Ook bij mensen die in andere behandelmethoden teleurgesteld waren. De reacties van cliënten zijn zeer positief!

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

Angelique Wolters

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de behandelwijze van Bowen Therapie?