Wat is Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een eenvoudige energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt, waarmee blokkades (angst) op mentaal, emotioneel en fysiek niveau opgelost kunnen worden. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Je ziel, die weet wat de bedoeling is en jouw hoogste goed wil dienen.

Ieder van ons heeft een unieke prachtige ziel, die zo graag tot uiting wil komen. Maar vaak ervaren we dat we deze niet goed kunnen horen, voelen of eren. Bij vele van ons zijn lichaam en ziel niet op elkaar afgestemd. Als gevolg van trauma, mishandeling, afwijzing, schuldgevoel, angst, shock, verlating, teleurstelling enz. is je lichaam de verbinding kwijt geraakt met je ziel. Je kunt je losgekoppeld voelen of op gespannen voet staan ​​met jezelf. Kortom, je voelt je afgesneden van je ziel. Van niet meer weten, wat nu?

Hoe werkt het?

Bij een Soul Body Fusion®-sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens een Soul Body Fusion® sessie smelten jouw lichaam en ziel weer samen, zij worden weer in dezelfde frequentie gebracht en weer op elkaar afgestemd. Hierna ontstaat een gevoel van heel zijn, weer thuis zijn in je lichaam. Het is als het krijgen van een geheel nieuw besturingssysteem. Alles om je heen zal resoneren met deze hogere vibratie. Je komt weer in je eigen kracht te staan. Het versnelt het proces van trouw worden aan jezelf.

Jonette Crowley creëerde de Soul Body Fusion® techniek; een vaardigheid, waarbij je de connectie met je complete wezen activeert en je het proces van heel-worden.

Hoe vaak kan ik Soul Body Fusion® sessie doen?

Aangeraden wordt om te starten met drie Soul Body Fusion® sessies over een
periode van drie weken.
Aanbevolen wordt een serie van drie sessies die elk bestaan uit twee fases van tien minuten met een korte pauze ertussen.
De tweede sessie vindt plaats na ongeveer één week, de derde sessie weer twee weken daarna. In totaal doen we dus drie sessies verspreid over drie weken.

Tijdens een Soul Body Fusion® sessie, worden ook je aura en chakra’s in balans
gebracht, zodat je levensenergie weer optimaal kan gaan stromen. Dit geeft snel
verlichting en rust en je krijgt diepgaander contact met jezelf.

Een aantal mogelijke effecten

  • Meer energie
  • Meer zelfvertrouwen
  • Blijer
  • Gelukkiger
  • Meer in je kracht staan
  • Gezonder
  • Beter grenzen aan kunnen geven
  • Helemaal in je lichaam zijn
  • Geactiveerd hartchakra